Promoció per als abonats del bàsquet de cara als Playoffs de l'Eurolliga

Promoció per als abonats del bàsquet de cara als Playoffs de l'Eurolliga

El Club ofereix als abonats un 50% de descompte en la compra de dues entrades per als partits contra el Bayern (19 i 21 abril)

Els Playoffs de l’Eurolliga comencen al Palau Blaugrana aquest dimarts 19 (21h) i dijous 21 (20h) contra el Bayern de Munic. L’equip de Sarunas Jasikevicius necessita d’un Palau ple per afrontar amb garanties els dos primers partits dels quarts de final de la màxima competició continental.

El Club, que vol promoure la màxima assistència en els dos partits, ha activitat una promoció especial per als abonats del bàsquet blaugrana. I és que ofereix als abonats la compra de dues entrades al 50% de descompte per als dos primers partits de l’eliminatòria (19 i 21 d'abril). 

Només de forma presencial

Aquells abonats que vulguin aprofitar aquesta gran promoció s’hauran d’acostar a les Taquilles i, mostrant el seu abonament, podran comprar dues entrades a meitat de preu. A partir d’aquest dilluns 18 es podrà fer ús d’aquesta promoció i es donarà per finalitzada quan ja no hi hagi localitats disponibles.

Cal recordar que els socis del FC Barcelona, que no siguin abonats al Palau, tenen un 10% de descompte si volen comprar una entrada per als partits.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut