Casademont Zaragoza-Barça: Ensopegada a Saragossa (76-71)
Ofert per

Els de Saras veuen com els locals fan un millor darrer període i s'acaben enduent el triomf

Superats a Saragossa. El Barça no ha pogut sumar la victòria en la seva visita al Casademont Zaragoza (76-71), tot i el gran d'Abrines (26 punts i 7/8 en triples). Un conjunt local més encertat en el darrer període ha acabat decantant un partit molt igualat en el marcador.

Bon inici blaugrana

El partit ha començat bé pels interessos dels de Saras. I és que un parcial de 1-7 (min 4), davant un conjunt local que ha tardat gairebé cinc minuts en anotar la primera cistella del matx. La defensa del Barça donava els seus fruits i amb un Abrines estel·lar els blaugranes han anat ampliant la diferència en el marcador. Al final del primer període el resultat era 11-16.

En el segon període el Barça ha dominat en tot moment, si bé no ha pogut trencar el matx (20-28, min 16). Els locals han sabut retallar l'avantatge dels de Saras proper als 10 punts i el matx ha marxat al descans amb un resultat baix i ajustat (30-35).

Superats en els darrers minuts

A la represa els de Saras han sabut aprofitar les faltes personals per superar la barrera dels 10 punts de diferència (45-56, min 28). Els blaugrana han vist com l'avantatge que tenien s'ha anat reduint progressivament fins entrar al darrer minut amb un marcador molt ajustat (70-71). En els darrers compassos els locals s'han mostrat més encertats i s'han acabat imposat 76-71 en la segona derrota consecutiva del Barça a la competició domèstica.