Sertac Sanli: “Quan veus l’escut del Barça sents una energia especial dins teu”

Sertac Sanli: “Quan veus l’escut del Barça sents una energia especial dins teu”

El pivot turc repassa en una entrevista a Barça TV la seva arribada a Barcelona

Aquest divendres Barça TV ha estrenat el programa ‘Benvingut, Sanli’, que presenta a tots els culers qui és Sertac Sanli, el nou pivot del Barça de bàsquet per a les dues pròximes temporades.

Sanli repassa els seus inicis en el bàsquet, com es defineix com a jugador, quines parts del seu joc ha millorat i, entre d’altres, qui li va trucar per fitxar pel Barça.

A continuació, les declaracions més destacades:

“Els meus referents? Boni Ndong, que va jugar al Barça, i que em va ajudar a evolucionar en el meu joc. També Ermal Kuqo i Mehmet Okur, que han estat un dels meus ídols”

“Miro de ser humil, fer el que els meus companys necessitin. Vull ser un jugador amb el qual els meus companys gaudeixen jugar. Vull ser un bon company d’equip”

“En els dos últims anys he millorat el meu joc tant a nivell defensiu com ofensiu. He millorat el meu tir de mitja distància i el triple. He treballat molt el físic, he treballat el joc de peus”.

“Els nous començaments sempre són emocionants i amb el Barça és especial. Quan entres a pista, a les instal·lacions i veus l’escut del Barça ja sents una energia especial dins teu. Vull ser un bon exemple per al meu país i els joves turcs. Vull guanyar l’Eurolliga i donar el màxim de mi mateix per ser un bon exemple”

“Quan el Barça et truca, hi vas. És un dels millors quatre equips de l’Eurolliga, a Europa. Vaig parlar amb Navarro i em va explicar quina era la seva idea per al futur de la secció i és temptador. És emocionant que el Barça et vulgui”

“Saras em va enviar missatges quan estava amb la selecció. Saras és passional, vol guanyar. I m’agrada la passió que té com a entrenador. Crida, però no és dolent, tu a la pista ho entens. Vol fer el possible per guanyar i a mi també m’agrada guanyar. Vull guanyar l’Eurolliga i crec que amb ell ho podrem aconseguir aquesta temporada”

Gaudeix de tot el programa 'Benvingut, Sanli'

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut