Fenerbahce - Barça: Primers de la Lliga Regular de l'Eurolliga! (73-82)
Ofert per

Els culers guanyen a Istanbul en un partit molt treballat i certifiquen el liderat a falta d'una jornada

Gran victòria blaugrana a Turquia! Els culers han superat al Fenerbahce Beko d’Istanbul (73-82) en una gran actuació dels de Saras i certifiquen així la primera posició de Lliga Regular de l'Eurolliga. A falta d'una jornada per disputar-se, els culers s'asseguren la primera posició i disputarà els quarts de final contra el 8è classificat -al millor de cinc partits- i amb el factor pista a favor.

Inici igualat

Un bon parcial inicial de 0-5 amb cistella d'Abrines i triple de Mirotic, ha donat el tret de sortida del partidàs a Istanbul. Els turcs han reaccionat amb un bon parcial de 14-4, situant-se per davant (17-11), però tres triples gairebé consecutius de Kuric, han capgirat de nou el marcador (20-24). Finalment, el primer quart ha finalitzat amb un estret 25-26, en uns primers compassos amb tots dos equips molt endollats en atac.

Al segon quart, el gran encert blaugrana des de la línia de tres ha seguit vigent, amb triples de Kuric, Higgins, Westermann i Calathes, i sumat a una millora en defensa, els de Saras han marxat al descans amb +5 a l'electrònic (42-47).

Un parcial local de 14-4 ha capgirat el marcador a l'inici del tercer quart (56-51), però Westermann, amb un gran triple, ha canviat la dinàmica. Un nou triple del francès, molt endollat davant el seu exequip, ha tornat a situar als blaugrana per davant, avantatge que han sabut aguantar per arribar al darrer quart per davant al marcador (58-62).

Sentència blaugrana

Cinc punts consecutius de Hanga a l'inici del quart període han catapultat al Barça, que ha assolit el màxim avantatge fins al moment amb un +10 (61-71). Un gran encert en el rebot ofensiu, amb bons minuts de Davies, ha permès als de Saras mantenir la bona diferència al marcador, i tot l'intent de reacció dels turcs, els culers han sabut aguantar el resultat a la perfecció. Finalment, gran victòria barcelonista (73-82) per certificar la primera plaça i convertir-se en el millor equip de la Lliga Regular de l'Eurolliga