El Barça s’assegura el primer lloc de la Lliga Regular
Ofert per

El Barça s’assegura el primer lloc de la Lliga Regular

Els de Saras, amb un partit de marge, s’asseguren la primera posició

El Barça s’ha assegurat aquest divendres, amb el triomf a Istanbul, finalitzar la Lliga Regular de l’Eurolliga en primera posició. L’equip que dirigeix Sarunas Jasikevicius, que té un balanç actualment de 24-9, ha estat l’equip més regular durant la temporada i ha aconseguit una fita que, des del nou format de l’Eurolliga (2016/17), no havia pogut assolir fins ara el Club blaugrana.

Sota la batuta de Saras el Barça està completant una temporada molt prometedora i, després del triomf a la Copa del Rei, l’equip s’ha assegurat el primer lloc de la Lliga Regular a Europa. O el que és el mateix: disputarà el quarts de final de l’Eurolliga contra el 8è classificat -al millor de cinc partits- i amb el factor pista a favor.

Esperant rival

El Barça ha sumat a la pista del Fenerbahce el 24è triomf del curs i en l’últim partit de la competició regular rebrà al Palau el Bayern de Munic, que també disputarà els Playoffs. El Reial Madrid, el Zenit de Sant Petersburg, el Baskonia i el Valencia Basket, que es troben lluitant per assegurar i per entrar a Playoff, poden ser els possibles rivals del Barça en els quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut