Segon contra primer a Milà

Segon contra primer a Milà

Els de Saras visiten el segon classificat amb el repte de seguir sumant (divendres, 20:45h)

El Barça visita aquest divendres, a les 20:45h i en directe per DAZN i Movistar + (Dial 59), l’AX Armani Exchange de Milà en la que serà la 30a jornada de l’Eurolliga. Els de Saras, líders amb dos triomfs sobre els italians, busquen una victòria per fer-se encara més forts en el lideratge.

El rival

Té un balanç de 19 triomfs i 10 derrotes i està entrenat per Ettore Messina. El seu màxim anotador és Kevin Punter, amb 15 punts per partit, seguit de ben a prop de Shavon Shields (13,6) o l’exblaugrana Delaney (10,3), que serà baixa per lesió. El Milà compta d’altres jugadors de gran nivell com Sergio Rodríguez (10 punts i 4,4 assistències), Gigi Datome (8 punts, 57% en triples), Zach LeDay (10 punts), Kyle Hines, Vladimir Micov, Evans, Brooks o Tarczewski, entre d’altres.

El Barça

Afronta el primer de tres partits consecutius a domicili (Milà, Tel Aviv i Istanbul) amb el gran repte de guanyar per seguir liderant la competició. Sarunas Jasikevicius, amb l’excepció de Gasol, té disponibles tots els jugadors de la primera plantilla, a més de Sergi Martínez. 

Un cop finalitzi el partit a Milà, el Barça viatjarà directament a València, on disputarà partit de Lliga Endesa el diumenge a les 18:30h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut