Barça B – Ibersol CB Tarragona (74-61): Tornen amb força

Triomf blaugrana en un dels partits ajornats

El segon equip del bàsquet blaugrana tornava a competir, després de l’aturada forçosa per Covid, i ho feia recuperant un dels dos partits ajornats, davant el CB Tarragona. Amb bones sensacions els blaugranes van dominar els primers 20 minuts de joc i en els segons 20 minuts, els joves del Barça B van anar creixent dins del partit, demostrant el perquè de la bona marxa de l’equip durant l’actual temporada.

Bones sensacions

Els joves blaugranes van iniciar el partit amb força i intensitat. Agafaven el comandament del joc i es situaven 14 a 8, en el minut 6 de partit. Els de Mateo Rubio treballaven molt bé l’aspecte ofensiu però l’encert individual dels de Tarragona va deixar un 23 a 16, que reflexava l’efectivitat dels blaugranes de cara a cistella, a la fi del primer quart.

El CB Tarragona sortia en defensa zonal per dificultar l’atac blaugrana, fet que va fer baixar el bon ritme ofensiu que portaven els locals en el primer quart. Tot i això la defensa blaugrana pujava d’intensitat i en el minut 14 de partit el resultat era de 23 a 19. Però el Barça B va tornar a prendre el ritme d’anotació i es consolidava en un còmode 33 a 20, en el minut 16.

Tot i que els de Mateo Rubio dominaven el marcador de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els tarragonins no els deixaven escapar-se i al descans un 39 a 28 que deixava molt per veure.

Intensitat blaugrana

A la represa, el joc es mantenia igualat 45 a 34, (min 26) desprès d’una cistella del blaugrana Sergi Martínez. El Barça B treballava la pressió tota la pista post cistella i es situava 14 punts per sobre, a l’equador del tercer quart. El control era dels locals, que superaven per 59 a 43 als del Serrallo a manca de 10 minuts per a la fi del partit.

Poc a poc els locals obrien escletxa (65-45) en el minut 33. El partit estava sota el control dels de Mateo Rubio i el triomf queia del costat del Barça B amb un 74 a 61 que donava fe del que s’havia vist en el Pavelló del bàsquet formatiu blaugrana

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça B – Ibersol CB Tarragona (74-61)