Barça – Iberostar Tenerife: Triomf important per tancar la setmana (81-74)

Els blaugranes completen una bona segona meitat i s’imposen al conjunt canari, fins avui invicte a la competició

Victòria important del Barça davant l’Iberostar Tenerife (81-74). Els blaugranes s’han imposat en un partit en què els visitants han començat liderant el marcador, però el Barça ha sabut reaccionar. Una bona segona meitat ha acabat donant el triomf als de Jasikevicius. Abrines, amb 16 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana.

Efectivitat visitant

El matx ha començat amb l’Iberostar Tenerife liderant el marcador, amb una gran efectivitat ofensiva (8-15, min 4). El Barça, però ha sabut reaccionar de la mà de Higgins. Amb un parcial de 7-0 i una cistella d’Oriola al contraatac situava el 19-20 al final dels 10 primers minuts de joc.

Bons minuts del Barça

El Barça ha mantingut la bona dinàmica en aquest segon quart, augmentant la intensitat i creant problemes a l’atac rival. D’aquesta manera, els culers han marxat al descans per davant en el marcador (41-32).

A la represa, el partit ha augmentat d’intensitat pel que fa als dos equips. Els barcelonistes han trobat un inspirat Abrines que els ha permès tenir avantatges superiors als 10 punts. Al final del període el resultat era de 62-52.

Iberostar Tenerife no ha deixat de creure en el triomf i s’ha situat a quatre punts (62-58, min 32). Els blaugranes, però, s’han mostrat molt sòlids i s’han acabat enduent un important triomf per 81-74, el sisè en vuit partits.