El primer Clàssic del cap de setmana, al Palau

El primer Clàssic del cap de setmana, al Palau

Els de Saras busquen el quart triomf del curs a Europa en el Clàssic (21h, DAZN)

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per DAZN, el Reial Madrid en el que serà el segon clàssic del curs, però el primer a Europa. Els blaugranes, que tenen un balanç de 3-1, volen sumar el quart triomf del curs per seguir a la part alta de la taula.

El rival

Tot i començar l’Eurolliga amb un triomf i tres derrotes, el Reial Madrid arriba al Clàssic europeu amb un balanç de 5-0 a la Lliga Endesa. Els de Pablo Laso tenen en el pivot Edy Tavares el seu jugador més incisiu amb 10,5 punts, 6,5 rebots i 15,8 de valoració. També destaquen homes com Thompkins (12,5 punts), Llull (11,3 punts), Campazzo (9.5 punts i 4 asistències), Laprovittola o Abalde, entre d’altres.

El Barça

Vol seguir amb la bona ratxa a casa, amb dos triomfs en dos partits contra el CSKA i el Panathinaikos, en un partit en el qual no podrà comptar amb Victor Claver, que té molèsties a la fàscia plantar. Serà un partit apassionant, però sense un component clau per a l’equip, la gent blaugrana, que no podrà accedir al recinte del Palau degut a les restriccions per la pandèmia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut