El València, el primer rival d’una setmana dura

El València, el primer rival d’una setmana dura

Els de Saras s’enfronten al València, al Panathinaikos i al Baskonia aquesta setmana (dimarts, 21h)

El Barça visita aquest dimarts, a les 21h i en directe per DAZN, el Valencia Basket en la que serà la tercera jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes afronten la primera setmana de tres partits de la temporada -després de València rebran dijous el Panathinaikos al Palau i jugaran diumenge a Vitòria- amb la màxima il·lusió.

El rival

Ha començat l’Eurolliga amb dos triomfs en dos partits. Va superar l’Asvel francès en el primer partit per 65-63 i en la segona jornada va vèncer brillantment a la pista del Reial Madrid (77-93). L’equip que entrena Jaume Ponsarnau compta amb un equip amb molts jugadors de primer nivell com Bojan Dubljevic (15 punts per partit), Derrick Williams, Nikola Kalinic, Martin Hermansson, Mike Tobey, Louis Labeyrie, Klemen Prepelic, Sam Van Rossom, Guillem Vives o Fernando San Emeterio, entre d’altres.

El Barça

Afronta el primer partit de la setmana amb el repte de tornar al camí de la victòria després d’haver caigut a la pista del Zenit de Sant Petersburg en l’última jornada (74-70). Sarunas Jasikevicius, totalment recuperat després d’haver donat positiu per Covid-19, torna a la banqueta del Barça. El tècnic lituà podrà comptar, per primer cop aquesta temporada, amb Kyle Kuric, que ha viatjat amb l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut