Kyle Kuric torna a viatjar amb l’equip

Kyle Kuric torna a viatjar amb l’equip

L’escorta nord-americà podria tornar a les pistes aquest dimarts a València

Kyle Kuric ha viatjat aquest dimarts cap a València un mes després després de sotmetre’s a una revisió de l’operació que va tenir fa cinc anys. Kuric, que s’ha exercitat en els últims dies amb l’equip, podria fer el seu debut aquesta temporada a la Font de Sant Lluís si el tècnic Sarunas Jasikevicius així ho considera.

I és que Kuric va començar la pretemporada amb l’equip, el mes d’agost, però en un entrenament va patir un traumatisme cranioencefàlic posterior que va requerir d’una revisió que se li va fer el 7 de setembre. Ara, un mes després, Kuric pot fer el seu debut oficial aquesta temporada en partit d’Eurolliga.

Les paraules de Kuric

“Quan em van dir que havia de tornar a passar pel mateix procés estava afectat, per haver de deixar l’equip. Vaig estar molt de temps amb la família, sense poder sortir de casa. Després he pogut tornar i seguir amb el procés”.

“El meu nivell físic no és el mateix que a la pretemporada, però la meva condició física tornarà amb els entrenaments i amb els partits, és qüestió de temps”.

“La tornada del Saras és important, ens aporta competitivitat, vol guanyar, fer-nos millors com a jugadors i tenir-lo marca diferències”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut