Anadolu Efes - Barça Lassa: Arriba l’hora de la veritat a Europa

Anadolu Efes - Barça Lassa: Arriba l’hora de la veritat a Europa

Els blaugranes enceten els quarts de final amb dos partits al Sinan Erdem d’Istanbul i amb el repte de recuperar el factor pista

El Barça Lassa disputa aquest dimecres 17, a les 19h, i en directe per Movistar + (Dial 53), el primer partit del Playoff de l’Eurolliga. Els blaugranes, que no disputaven els quarts de final des de fa dues temporades, arriben a aquesta cita en un dels millors moments de la temporada i esperen poder recuperar el factor pista. Això significaria guanyar un o dos partits al Sinan Erdem Dome en el que serà de ben segur una eliminatòria molt igualada.

El rival

Compta amb un equip molt complet i que domina diferents registres del joc. Compta amb dos dels bases més anotadors de la competició, Larkin i Micic, els quals son realment perillosos en la lectura del joc i l’u contra u. El primer d’ells té una mitjana de 10 punts, mentre que el serbi anota 12 punts i reparteix 5,5 assistències. A banda dels directors de joc, l’Efes també compta amb Simon (9,6), Beaubois (10,6), Balbay i James Anderson en el joc exterior, mentre que en el joc interior té jugadors amb físic com l’exblaugrana Moerman (12,6 punts i 6,4 rebots), Motum, Pleiss (8,9 punts) i Dunston.

El Barça

Ha viatjat a Istanbul amb els 13 jugadors del primer equip i Svetislav Pesic haurà de decidir quins son els 12 escollits abans del partit. Els blaugranes arriben a l’eliminatòria amb confiança després de remuntar i vèncer a la pista del Tecnyconta Saragossa per 85-91 el cap de setmana passat en Lliga Endesa. El Barça Lassa, doncs, espera tornar a Barcelona el divendres a la nit havent recuperat el factor pista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut