Domini de principi a fi per consolidar el liderat (76-82)

Domini de principi a fi per consolidar el liderat (76-82)

Els de Pesic s’imposen al conjunt blanc en un bon partit culer que reforça la primera posició de la competició domèstica

Victòria de valor doble. El Barça Lassa s’ha imposat en el Clàssic disputat a la pista del Reial Madrid (76-82) i en què els blaugranes s’han mostrat superiors i més encertats en tot moment. Els homes de Pesic han completat un bon matx col·lectiu i sense concessions. Heurtel, amb 15 punts, ha estat el màxim anotador culer. D'aquesta manera, el Barça Lassa amplia el marge al capdavant a la classificació de la competició domèstica i se situa amb dues victòries de marge sobre el Reial Madrid, segon classificat.

Gran inici blaugrana

El partit ha començat bé pels homes de Svetislav Pesic. I és que el Barça Lassa s’ha mostrat encertat ofensivament i ha sabut bloquejar el conjunt blanc amb una defensa sòlida. Això ha donat als culers el primer avantatge del matx (3-13, min 5). Amb el pas dels minuts l’efectivitat del Reial Madrid ha augmentat i el resultat s’ha anat ajustant fins al 17-17 al final del primer període.

El segon període ha estat marcat per l’efectivitat de Rolands Smits des de la línia de triple, amb tres triples en tres intents que ha situat els blaugranes amb una diferència propera als 10 punts. Uns minuts de bon joc dels dos conjunts i amb intercanvi constant de cistelles enmig del control del rebot ofensiu culer. El Barça Lassa s’ha trobat molt encertat i ha anotat 28 punts, tres d’ells a l’últim segon amb un triple de Kuric sobre la botzina abans del descans (40-45).

Control culer

A la represa el Barça Lassa s’ha mantingut per davant en el marcador, generant ocasions clares i dominant el matx. Un esmaixada de Tomic després d’una de les grans circulacions de pilota dels de Pesic situava els blaugranes 10 punts per sobre (45-55, min 25). La diferència s’ha anat reduint amb el pas dels minuts, però els blaugranes han pogut encarar el darrer període amb avantatge (57-62). Kuric, amb 13 punts, i Claver, amb 12, han estat claus també en l'atac culer. 

Solidesa ofensiva i defensiva

El duel s’ha mantingut igualat en els darrers minuts del matx amb un Barça Lassa superior al Reial Madrid. Els homes de Pesic han desplegat una defensa sòlida i han respòs amb triples les reaccions blanques. Un parcial de 0-8 dels culers ha tornat als blaugranes l’avantatge de 10 punts (66-76, min 37). La major precisió del Barça Lassa en els darrers compassos ha donat als blaugranes un triomf (76-82) que els consolida en la primera posició de la competició domèstica amb 20 victòries i amb dos triomfs de marge sobre el Reial Madrid, segon classificat.

Fitxa del partit:

Reial Madrid, 76
Barça Lassa, 82

Reial Madrid: Llull (13), Causeur (2), Taylor (9), Randolph (9) i Tavares (2) –cinc inicial-, Campazzo (7), Ayón (10), Yusta (-), Thompkins (7), Carroll (15) i Reyes (2).

Barça Lassa: Ribas (2), Heurtel (15), Claver (12), Singleton (7) i Tomic (6) –cinc inicial-, Oriola (10), Kuric (13), Pangos (8), Smits (9) i Blazic (-).

Parcials: 17-17 / 40-45 / 57-62 / 76-82

Àrbitres: Antonio Conde, A. Calatrava i Sixto Sánchez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut