Real Madrid – Barça Lassa: Cinquè clàssic del curs

Real Madrid – Barça Lassa: Cinquè clàssic del curs

Els blaugranes, amb un triomf més que el conjunt blanc, busquen un triomf que els permeti distanciar-se en el lideratge

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 19:30h i en directe per #Vamos de Movistar + (Dial 8), el Reial Madrid en la que serà la 24a jornada de la Lliga Endesa. Els catalans, que són els líders de la competició amb un balanç de 19-4, volen sumar una nova victòria que els deixi amb dues de diferència amb els blancs, a més de tenir el ‘basket average’ a favor.

El rival

És el millor atac de la Lliga Endesa, amb 88,8 punts per partit, i té en l’aler pivot Trey Thompkins el seu màxim anotador amb 13,7 punts per partit, seguit per Sergio Llull (13,1) i Jaycee Carroll (10,4). A més, compta amb d’altres jugadors de primer nivell com Campazzo (9,3), Tavares (7,8 punts i 7,1 rebots), Rudy Fernández (8,3), Causeur (6,8), Anthony Randolph (8,7), Reyes (6,5), Ayón (7 punts i 6,6 rebots) i Taylor.

El Barça

Els homes de Svetislav Pesic visiten la pista de l’equip blanc per segon cop aquest curs, després d’haver-s’hi enfrontat en partit d’Eurolliga. Fins ara tots dos equips s’han vist les cares quatre cops, amb tres triomfs per al Barça –Lliga Endesa, Copa del Rei i Eurolliga- i un per al conjunt blanc -Eurolliga-. Cal recordar que en el partit de la primera volta al Palau el Barça Lassa va superar per 86-69 el Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut