Reial Madrid-Barça Lassa: A un pas de la glòria

Reial Madrid-Barça Lassa: A un pas de la glòria

Els blaugranes hauran de superar el conjunt blanc per reeditar el títol de campions de Copa

Una final en tota regla. I és que si un Clàssic sol ser un partit gran, encara ho és més quan el partit ha de decidir un títol. El Barça Lassa s’enfrontarà al Reial Madrid aquest diumenge (19.30 hores, #Vamos) amb el gran objectiu de sumar la segona Copa del Rei de forma consecutiva. D’aquesta manera es reedita la final de la darrera edició a Gran Canària.

Balanç històric de color blaugrana

Si mirem enrere i ens fixem en el total de partits disputats entre blaugranes i blancs en una final del torneig del KO ens trobem amb un balanç a favor dels culers. I és que FC Barcelona i Reial Madrid s’han vist les cares en 16 ocasions en una final de Copa del Rei. En nou ocasions els blaugranes han aixecat el títol, mentre que el conjunt blanc s’ha imposat set vegades al Barça Lassa.

Gran lluita entre l’atac i la defensa

La final de Copa ens oferirà un partit entre el millor atac, el Reial Madrid (88,85 punts per partit) contra la segona millor defensa, en mans dels homes de Svestislav Pesic (75,30 punts per partit). Així doncs, aquestes dades ens mostren la qualitat del partit que es podrà viure aquest diumenge al parquet del WiZink Center. A més, els dos conjunts són els que dominen la classificació en valoració. 

Objectiu: la 25a Copa culer

Els homes de Pesic buscaran aixecar la 25a Copa del Rei de la història del Club i la segona de forma consecutiva. I és que fins ara els blaugranes s’han imposat en 24 finals de les 35 que han disputat. Un bon balanç dels culers i que el Barça Lassa buscarà allargar aquest diumenge a partir de les 19.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut