23. Nnaji

Pivot

2310_Fitxes_BASQUET - 23 - JAMES NNAJI - AC307783
Pivot en constant aprenentatge i molt contundent sota el cèrcol. És un gran intimidador i la seva presència a la zona fa rectificar molts llançaments. Tot i la seva alçada corre molt bé la pista

El pivot nigerià és format com a jugador a l'Acadèmia Rajeber d'Hongria, on arriba amb 14 anys. Als 16 anys, Nnaji arriba a Barcelona completant l'etapa júnior i amb el Barça Atlètic.

Des de la seva arribada es comença a entrenar amb el primer equip gràcies a les seves condicions físiques i el seu ràpid aprenentatge.

El novembre del 2021, amb 17 anys i 3 mesos, es converteix en el jugador més jove de la història del Barça en debutar a l'Eurolliga.

A la seva primera temporada com a jugador del primer equip, la 2022/23, Nnaji demostra una gran superioritat física i ajuda a l'equip amb les seves continuacions, intimidacions i rebots. El pivot aprofita les oportunitats que rep i deixa mostres del que és capaç

Perfil tècnic

Nnaji és un gran intimidador a la zona i amb la seva presència col·loca molts taps i fa rectificar molts llançaments. És un pivot en constant creixement i aprenentatge. Tot i els seus 212 centímetres és un pivot molt mòbil i corre molt bé la pista.

PALMARÈS

FC BARCELONA:

1 Lliga ACB (2022/23)

Lloc de naixement
Makurdi, Nigèria
Data de naixement
14/08/2004
Pes
113kg
Alçada
212cm

Bàsquet Últimes notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut