10. Kalinic

Aler

2310_Fitxes_BASQUET - 10 - NIKOLA KALINIC - AC307723
Un aler de talent que destaca pel seu físic i caràcter guanyador

Nascut a Subotica, Sèrbia, el 8 de novembre del 1981, Nikola Kalinic arriba al Club l'estiu del 2022 procedent de l'Estrella Roja i després d'arribar a un acord amb el València pels drets del jugador.

L'aler inicia la seva etapa professional a Sèrbia la temporada 2010/11 al Novi Sad. Sis temporades després, i passant també per l'SPD Radnicki de Belgrad, el jugador arriba a l'Estrella Roja on només hi està dues temporades.

El Fenerbahçe turc obté el talent del serbi per a les següents quatre temporades i el jugador aconsegueix guanyar una Eurolliga. Després de Turquia, Kalinic fitxa pel València, on només hi està una temporada per tornar a signar amb l'Estrella Roja la temporada 2021/22.

Kalinic compta amb un palmarès important. El serbi ha aconseguit una gran quantitat de títols als diferents equips que ha jugat, tot i que destaca l'Eurolliga sota les ordres d'Obradovic el 2017.

El juliol del 2022 el serbi fitxa pel Barça per dues temporades. L’aler aporta experiència i contribueix a crear un equip molt segur defensivament. La seva polivalència el porta a ser un jugador molt important a la plantilla de Jasikevicius i promitja 7,7 de valoració a Eurolliga i 8,7 a Lliga Endesa.

Perfil tècnic

Kalinic és un jugador amb un físic i una corpulència destacada, ja que fa més de 2 metres. El serbi, a nivell de joc, despunta per tenir una molt bona habilitat tàctica, ser un jugador intens i tenir capacitats per agafar el rebot. L’aler-pivot també té un bon tir exterior i interior. Aquestes característiques se sumen al caràcter guanyador que té i el converteixen en un jugador eficaç.

Lloc de naixement
Subotica, Sèrbia
Data de naixement
08/11/1991

Bàsquet Últimes notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut