10. Kalinic

Aler

202211_Imatges_Fitxa_Jugadors_Bàsquet_01_KALINIC
Un aler de talent que destaca pel seu físic i caràcter guanyador

Nascut a Subotica, Sèrbia, el 8 de novembre de l’any 1981, Nikola Kalinic arriba al Club l’estiu del 2022 procedent de l’Estrella Roja i després d’arribar a un acord amb el València pels drets del jugador.

L’aler va iniciar la seva etapa professional a Sèrbia la temporada 2010/11 al Novi Sad. Sis temporades després, i passant també pel SPD Radnicki de Belgrad, el jugador va arribar a l’Estrella Roja on només hi va estar dues temporades.

El Fenerbahce turc es va fer amb el talent del serbi les següents quatre temporades i el jugador va aconseguir guanyar una Eurolliga. Després de Turquia, Kalinic va fitxar pel Valencia en el qual només hi va estar una temporada per tornar a firmar amb l’Estrella Roja la temporada 2021/22.

Kalinic compta amb un palmarès important. El serbi ha aconseguit fins a 15 títols en els diferents equips que ha jugat, tot i que destaca la victòria de l’Eurolliga sota les ordres d’Obradovic l’any 2017.

Perfil tècnic

Kalinic és un jugador amb un físic i una corpulència destacada, ja que fa més de 2 metres. El serbi, a nivell de joc, despunta per tenir una molt bona habilitat tàctica, ser un jugador intens i tenir capacitats per agafar el rebot. L’aler-pivot també té un bon tir exterior i interior. Aquestes característiques se sumen al caràcter guanyador que té i el converteixen en un jugador eficaç.

Lloc de naixement
Subotica, Sèrbia
Data de naixement
08/11/1991
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut