1. Oscar da Silva

Aler Pivot

202211_Imatges_Fitxa_Jugadors_Bàsquet_01_DA-SILVA
Oscar da Silva és un ala-pivot amb gran capacitat atlètica i facilitat per al rebot. Demostra un gran nivell defensiu i bona capacitat de tir a curta i mitja distància

Nascut a Munich, però amb ascendència brasilera, Oscar da Silva (21 de setembre de 1998), va començar a destacar jugant a bàsquet en equips de la zona.

El 2016 decideix emigrar als Estats Units per disputar la lliga universitària amb la prestigiosa Universitat de Stanford. El març de 2021, da Silva va anunciar que havia fitxat per jugar al MHP Riesen Ludwigsburg de la Bundesliga alemanya durant la resta de la temporada 2021 i va començar a entrenar per a entrar al draft de l'NBA el 2021.

Després de no ser seleccionat al draft de l'NBA de 2021, da Silva es va unir a Oklahoma City Thunder per a la Lliga d'estiu de l'NBA de 2021 i al setembre va signar amb Alba Berlín, equip amb el qual es va convertir en una de les grans revelacions en l'Eurolliga 2021/22 i un jugador important a la Bundesliga alemanya.

Perfil tècnic

Da Silva és un ala-pivot de 206 cm amb gran capacitat atlètica i facilitat per al rebot, sigui ofensiu o defensiu. També exhibeix un bon nivell en defensa i una bona capacitat amb el tir de curta i mitja distància.

Lloc de naixement
Munic (Alemanya)
Data de naixement
21/09/1998
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut