Barça Lassa-CE Noia Freixenet: Sense final (2-5)

Els blaugranes no han pogut guanyar el Noia Freixenet en la semifinal de la Lliga Catalana i no podran endur-se el guardó. Bargalló i Àlex Joseph, autors dels gols blaugrana.

El Barça Lassa no ha pogut superar el CE Noia Freixenet (2-5) a la semifinal de la Lliga Catalana que s’està jugant a Igualada. Els blaugranes s’han avançat aviat en el marcador, però han acabat caient davant el Noia Freixenet, especialment per l’actuació de Martí Casas, que ha convertit tres gols a pilota parada. En el partit, Lucas Ordóñez ha debutat aquesta temporada com a blaugrana.

L’equip entrenat per Edu Castro ha començat molt intens els primers minuts. En aquests primers instants, el jugador cedit pel Barça Sergi Llorca ha vist la targeta blava i, posteriorment, Pau Bargalló ha disposat de la primera bona oportunitat d’obrir el marcador en una falta directa, però no ha tingut sort de cara a porteria. Pocs minuts després, el mateix Bargalló, aprofitant la superioritat numèrica, ha estat l’encarregat d’obrir la llauna amb un potent llançament de pala (1-0, min 8).

A partir del gol, el partit s’ha equilibrat més i ambdós conjunts han tingut ocasions per marcar, fins que, quan quedaven pocs minuts per arribar al descans, Sergi Llorca ha empatat el partit (1-1, min 22) superant Egurrola, que dos minuts abans havia aturat un penal. Els de l’Alt Penedès, ja als últims segons del primer temps, s’han posat per sobre en el marcador amb dos gols de Martí Casas consecutius aprofitant dues accions de falta directa (1-3, min 25).

Un segon temps com el final del primer

La represa ha començat amb ritme per als dos equips i amb el mateix protagonista dels darrers instants dels primers 25 minuts, Martí Casas. El jugador del Noia Freixenet ha marcat el seu tercer gol a pilota parada (1-4, min 35). Pocs instants després, el mateix Casas no ha pogut superar Egurrola i Lucas Ordóñez no ha tingut sort davant Zapater en una falta directa. Als darrers deu minuts, Humberto Mendes ha seguit ampliant la distància des del punt de penal (1-5, min 42) i Àlex Joseph ha marcat el segon dels culers i el darrer gol del partit en un bon contraatac (2-5, min 48). El següent compromís del Barça Lassa serà el proper divendres a la semifinal de la Supercopa d’Espanya contra el Reus (18.30)