Ricard Muñoz: “Ha estat un somni dirigir el Barça Lassa”

Ricard Muñoz: “Ha estat un somni dirigir el Barça Lassa”

El tècnic barceloní ha comunicat en roda de premsa que deixarà de ser l’entrenador del Barça Lassa al final d’aquesta temporada, i s’ha mostrat agraït per l’etapa viscuda

Ricard Muñoz deixarà de ser l’entrenador del FC Barcelona Lassa al final d’aquesta temporada. Després de quatre anys i 12 títols aconseguits, el tècnic barceloní fa un pas al costat: “Ha estat una decisió presa amb consciència i tranquil·litat; no ha estat fàcil, però he tingut el privilegi de dirigir el millor equip del món, ha estat un somni”. Ricard Muñoz afronta els últims dos mesos a la banqueta culer amb l’únic objectiu d’assolir els dos títols que queden (Lliga Europea i OK Lliga): “Estic molt orgullós de la feina feta, i continuarem treballant fins al final”.

El tècnic, que ha tingut paraules d’agraïment per a directius, companys, staff tècnic, familiars i premsa, ha explicat que “quan es defensa l’escut del millor equip del món hi ha factors externs que dificulten la feina”. En aquest sentit, ha volgut donar valor als 12 títols aconseguits fins al moment: “Tots ells tenen alguna particularitat i l’esforç que suposa guanyar-los els dóna més importància”.

Seguirà vinculat al Club

Aquesta decisió s’ha fet pública aquest divendres al matí en una roda de premsa en què també hi han estat presents el directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca; el director d’esports professionals, Albert Soler, i el mànager de la secció, Toni Miró. Tant Ricard Muñoz com Albert Soler han anunciat que el tècnic continuarà vinculat al Club, amb tasques a la Masia que fins ara havia compaginat amb la banqueta del primer equip: “M’apassiona la feina que s’hi fa i això tindrà continuïtat, ara amb més dedicació”.

Ricard Muñoz finalitzarà el contracte al juny del 2017, tal com estava previst després de l’última renovació firmada el 2014. Un cop finalitzi la temporada, el Club anunciarà el nom del seu substitut a la banqueta blaugrana. Així ho han explicat Albert Soler i Toni Miró: “Ha estat una decisió que hem sabut fa poques hores; a partir d’ara treballarem en el futur, però en cap cas s’anunciarà res fins que acabi la temporada”.

D’altra banda, l’equip ha fet aquest divendres al matí l’últim entrenament previ al duel d’aquest diumenge (18.30 hores, Barça TV) contra el Noia Freixenet, en el partit corresponent a la 22a jornada de l’OK Lliga. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut