Kevin Möller s’incorpora a la porteria del Barça Lassa

Kevin Möller s’incorpora a la porteria del Barça Lassa

El porter danès arriba al conjunt de Xavi Pascual procedent del Flensburg alemany, i signa amb el Club per a tres temporades, fins al 2021

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el porter Kevin Möller perquè s’incorpori al Barça Lassa d’handbol. El danès arriba procedent del SG Flensburg-Handewitt alemany, té 28 anys (20/06/1989) i mesura 2,00 m. Möller signa amb el club blaugrana per a les properes tres temporades, fins a la fi del curs 2020/21.

El nou jugador blaugrana, que compartirà porteria amb Gonzalo Pérez de Vargas, ha mostrat el seu millor nivell a la Bundesliga, en les quatre temporades que ha defensat la samarreta del Flensburg, en què ha guanyat la darrera Bundesliga i una Copa d’Alemanya l’any 2015. A més, és internacional amb la selecció de Dinamarca. Abans de recalar a la Bundesliga, Möller havia jugat al Faaborg HK, al Viking HK i al GOG HK, tots tres de Dinamarca.

Els dos metres d’alçada li atorguen unes característiques físiques totalment complementàries a les de Pérez de Vargas, amb qui compartirà la posició. El danès, a més, ja sap el que és jugar al Palau Blaugrana, ja que el Barça Lassa va rebre la visita del Flensburg les temporades 2014/15 i 2016/17. El porter és la segona incorporació de l'equip per a la temporada vinent, després de l'anunci del fitxatge del seu compatriota Casper Mortensen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut