Barça Lassa – Kiel: Paraula de xèrif

Barça Lassa – Kiel: Paraula de xèrif

‘Els 18 magnífics’, sota les ordres del xèrif Xavi Pascual, es preparen per al repte majúscul dels quarts de final de la VELUX EHF Champions League amb aquest espectacular vídeo

El Barça Lassa es prepara a consciència per als quarts de final de la VELUX EHF Champions League contra el THW Kiel. I, com és habitual en les últimes temporades, els blaugranes fan una última crida a l’afició per sumar forces amb un sorprenent vídeo. En aquesta ocasió, la plantilla es trasllada al vell oest on, sota les ordres del xèrif Xavi Pascual, busquen aliats per afrontar amb unió l’eliminatòria europea.

En aquest espectacular vídeo ambientat en el gènere western, els jugadors del Barça Lassa canvien de paper per un dia a la recerca de la conquesta d’Europa. “Són els més ràpids, els més vius, els més durs i els més àgils”. La millor carta de presentació per preparar l’assalt a la màxima competició europea després d’aconseguir la setena Lliga Asobal consecutiva.

Gaudeix del vídeo i no dubtis a sumar-te a un Barça Lassa que ho vol tot: “Els 18 magnífics busquen la Champions. Per ordre del xèrif”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut