FC Barcelona Lassa – Bada Osca: Amb pas ferm cap a semifinals (32-19)

Els blaugranes superen el Bada Osca als quarts de final de la Copa i es jugaran el pas a la final aquest dissabte contra el Granollers

El Barça Lassa s’ha classificat per a la semifinal de la Copa del Rei que es disputa a Lleó. Els de Xavi Pascual s’han imposat per 32-19 al Bada Osca en un matx en què els blaugranes han pogut ampliar progressivament la renda al marcador. Aquest dissabte, el Barça Lassa es jugarà la classificació per a la final davant el Fraikin Granollers (18 h).

Els barcelonistes han sortit concentrats al partit. Fruit d’aquesta concentració, i amb la direcció ofensiva de Raúl Entrerríos, els de Pascual dominaven ja en el marcador per 6-3 als primers deu minuts. A partir d’aquí, els aragonesos, gràcies a la seva defensa, han pogut acostar-se fins al 6-5 al minut 18. Un minut en què els culers han patit la seva segona exclusió. Dos gols seguits dels de Pascual deixaven el 8-5 al marcador favorable als catalans quan restaven deu minuts per al desenllaç.

Les rotacions del Barça Lassa han donat frescor a l’atac i intensitat a la defensa. Una diana de Tomás situava la màxima diferència fins llavors (13-6) al minut 24. Els blaugranes mantenien la concentració ofensiva i defensiva al tram final de la primera part i arribaven al descans amb un 16-8 al marcador, tot i jugar el darrer minut amb l’exclusió de Jallouz per un error en el canvi.

Partit decidit

Tot i el marge de vuit gols que tenia el Barça al descans, ha sortit amb una gran intensitat a la pista. Tot i una nova exclusió, en aquest cas de Sorhaindo, al minut 35, l’equip continuava dominant el partit per 19-11 al minut 37.

L’habitual contribució de Pérez de Vargas, en forma d’aturades, i la capacitat de jugar amb el pivot a l’atac blaugrana, deixaven el Barça Lassa amb un 22-13 favorable al marcador a l’equador del segon temps. Els darrers minuts li han servit per ampliar la diferència fins als tretze gols (32-19). Els de Xavi Pascual s’enfrontaran al Fraikin BM Granollers a les semifinals de la Copa del Rei en el matx que es disputarà aquest dissabte, 10 de juny, a les 18 hores.