ElPozo Múrcia - FC Barcelona Lassa: Un altre cop d'autoritat a domicili (1-2)

Igual que van fer a la pista del Movistar Inter, els blaugranes s’han imposat a Múrcia en un duel de màxima exigència gràcies als gols de Roger Serrano i Quintela i a l’exhibició final de Juanjo

El Barça Lassa ho ha tornat a fer: ha tornat a sobreposar-se a les baixes per endur-se els tres punts d’una de les pistes més complicades de la Lliga. Al Pavelló d’Esports de Múrcia, contra ElPozo, els homes d’Andreu Plaza s’han imposat per 1-2 gràcies als gols de Roger Serrano i Quintela. Els murcians, tercers classificats, s’ha trobat amb un immens Juanjo quan han buscat l’empat, i ara el Barça Lassa referma la segona posició de la classificació repetint la gesta a la pista del Movistar Inter.

Els culers han saltat a la pista murciana amb jugadors joves com Tolrà, Joselito i Roger Serrano, però el plantejament ha estat valent. Els d’Andreu Plaza han anat a buscar ElPozo Múrcia molt amunt, i Juanjo ha estat atent a les pilotes que cercaven l’esquena de la defensa blaugrana. Amb molt moviment i molta intensitat sobre el parquet, el Barça Lassa ha intimidat els locals. Quan recuperaven la pilota, els culers sortien amb velocitat, i a base de picar pedra ha arribat el premi del gol. Joselito s’ha desfet del seu defensa amb un moviment hàbil, i ha cedit perquè Roger Serrano fes el 0-1 al minut 8.

Quintela desfà la reacció local

El gol ha fet reaccionar el conjunt murcià, que ha fet un pas endavant obligat. Amb més presència ofensiva, Juanjo ha hagut d’intervenir en més d’una ocasió. Andresito, en dues accions calcades, ha enviat dos xuts al travesser consecutius. Era l’avís que l’empat podia arribar, i així ha estat. Una pèrdua en zona d’atac ha acabat amb una contra letal que ha culminat Pito al segon pal. A continuació, Ferrao i Dyego han tingut una doble ocasió per al Barça Lassa, però el partit ha entrat en una fase de màxima intensitat amb tot igualat.

Tots dos equips han continuat buscant la porteria contrària, però el descans ha arribat amb l’1-1 al marcador. En arrencar el segon temps, el joc ha seguit amb la màxima intensitat, i Juanjo ha hagut de lluir-s’hi per salvar el gol local. Quan pitjor ho passava el Barça Lassa, Quintela s’ha tret de la màniga un golàs. En una sacada de banda, el gallec ha desviat amb el taló un xut per tornar a avançar els blaugranes. A diferència del primer temps, el Barça Lassa ha sabut esmorteir millor la reacció murciana –amb un altre xut al pal de Pito– i Joao Batista, Roger Serrano i Ferrao han pogut marcar el tercer.

Saber patir per tornar a guanyar

ElPozo Múrcia ha hagut d’arriscar més per buscar l’empat, i el Barça Lassa ha estat a punt d’aprofitar-ho en més d’una ocasió, amb Joselito, Roger Serrano i Adolfo com a protagonistes. Amb quasi vuit minuts per endavant, els blaugranes s’han situat amb cinc faltes, i el tercer gol, tot i merèixer-lo, no arribava. Unes mans de Roger han portat Bebe al punt de doble penal, però Juanjo ha salvat l’empat amb seguretat. L’assetjament murcià a la porteria blaugrana ha tret la versió més lluitadora del Barça Lassa. Els blaugranes s’han multiplicat en defensa per evitar, una vegada i una altra, l’empat.

Juanjo Angosto ha crescut en una pista que coneix a la perfecció davant el joc de porter jugador d’ElPozo Múrcia. El porter blaugrana s’hi ha lluït en tots els intents locals, i Dyego ha estat a punt de sentenciar des de camp propi. Els culers han resistit els minuts finals per acabar sumant una altra victòria de prestigi en una pista d’allò més complicada. Tres punts d’or per mantenir la segona posició i distanciar-se del conjunt murcià, el tercer classificat.