La temporada de rugbi comença amb un derbi català

La temporada de rugbi comença amb un derbi català

FC Barcelona i UE Santboiana s’enfrontaran el proper dissabte a les 16.00 hores en el primer partit d’un nou curs en què es vol fer un pas endavant

El Barça de rugbi donarà el tret de sortida a un nou curs amb duel català. La UE Santboiana i el club blaugrana mesuraran forces el proper dissabte al Baldiri Aleu, camp de l’equip del Baix Llobregat en el primer matx del curs 2016/17. L’equip barcelonista afronta un nou any amb l’objectiu de fer un pas endavant per aconseguir acabar la temporada entre els sis primers, les posicions que permeten accedir al playoff pel títol.

L’equip blaugrana, que va acabar la temporada en setena posició, ha decidit fer canvis aquest estiu per fer un salt de qualitat. Després de la marxa de l’entrenador Ricardo Martinena, el sud-africà Stacy Duvenage (fins ara segon entrenador) assumeix les regnes de l’equip. El nou segon entrenador serà Sergi Guerrero, que actuarà d’assistent i jugador alhora.

Els canvis també han arribat a la plantilla, que estarà formada per 41 jugadors, dos entrenadors i quatre membres a l’staff. L’equip ha realitzat cinc incorporacions: Francisco Javier Sanz, pilar dret procedent del Santander; Juan Ferreré, argentí procedent del SIC de la Primera Divisió argentina; Rodrigo Tirantí, un ‘1’ argentí signat del Mendoza, Andrés Sosa, talonador procedent de França, i Tomas Farge, també francès, que ha jugat a la Federal 2 francesa i ha estat campió de la Lliga mexicana amb el Wallabis RFC.

Les figures continuen

Tot i això, l’equip ha fet un esforç per retenir els homes clau de la plantilla. Per tant, els olímpics Pol Pla i Joan Losada, el capità Gorka Echevarría, Felipe Martínez, Noel Marx o Louis Barbarit vestiran una temporada més la samarreta blaugrana, amb l’objectiu de millorar els resultats de la temporada passada. Una fita possible, ja que, segons Duvenage, “tenim un bon equip i cal seguir treballant”. “El nostre primer objectiu és la permanència, però crec que hem de poder lluitar pels playoffs”, va assegurar el nou entrenador blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut