Juan Carlos Navarro torna als entrenaments del Barça Lassa

Juan Carlos Navarro torna als entrenaments del Barça Lassa

El capità blaugrana, que començarà amb un treball progressiu, s’ha reincorporat aquest dimarts als entrenaments

El capità Juan Carlos Navarro ja s’entrena amb els seus companys sota les ordres de Georgios Bartzokas. L’escorta de Sant Feliu de Llobregat s’ha reincorporat aquest dimarts als entrenaments, després d’uns dies de vacances un cop finalitzats els Jocs Olímpics. “Tenia moltes ganes de tornar, tot i que aquesta setmana serà d’entrenaments progressius per a mi. Estic molt content de veure els nous companys, perquè en una nova temporada sempre hi ha motivacions”.

Pel que fa a com veu l’equip d’aquesta temporada, Navarro comenta que cal seguir treballant i beneeix els reforços: “És molt aviat per parlar de l’equip. Penso que els fitxatges han estat molt bons i la gent jove ha jugat excel·lent a Sant Julià. Entre tots podem fer coses importants aquest any”.

Finalment, l’11’ del Barça Lassa analitza el rival a la Supercopa i com veu l’equip de Pablo Laso: “El rival a la Supercopa? El Madrid és un clàssic, però encara queden molts dies; hem de treballar i quan arribi el moment sortirem a guanyar. Sabem que el Madrid és un gran equip, que ha perdut una peça com Rodríguez, però que té una plantilla molt bona”.

Medallistes Olímpics

Cal destacar, a més, que en el primer dia que han coincidit Navarro i Claver, tots dos s'han fet una fotografia amb la medalla de bronze que van aconseguir en els Jocs Olìmpics de Rio de Janeiro el passat mes d'agost.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut