Georgios Bartzokas: “Formar part del Barça és un gran desafiament”

Georgios Bartzokas: “Formar part del Barça és un gran desafiament”

L’entrenador grec del Barça Lassa repassa, en una entrevista a Barça TV, com estan sent els primers mesos a la banqueta

Georgios Bartzokas ha atès Barça TV aquest dimarts, a la Llotja del Palau Blaugrana, i ha repassat l’actualitat de l’equip, així com la seva adaptació al Club i la ciutat. Bartzokas, a més, ha valorat totes les lesions que està patint l’equip en aquest inici de curs.

A continuació, les declaracions més interessants:

“No puc recordar una cosa similar quant a les lesions. Són part de l’esport, però el que ens ha passat és molt estrany. A més, en posicions semblants. Mai m’hi havia trobat.

“Formar part del Barça és un gran desafiament per a mi, tothom espera de tu victòries, títols... les expectatives són grans. Estem al novembre però ja juguem finals

“El Madrid? Sempre és important, sobretot per a nosaltres, per als catalans, per a la nostra afició del Palau. Vam jugar molt bé i guanyar aquest partit va ser fantàstic”.

“Hem de preparar bé el partit contra el Zalgiris, no hi ha cap partit fàcil. Tenen talent, són campions de Lliga i els respecto molt. És un partit dur i complicat”.

“És un somni venir al Barça, formar-ne part, m’agrada molt la vida a Barcelona. Està tot molt organitzat, és com una gran família amb jugadors, staff... i tenim molt suport dels nostres directius”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut