El Boca Juniors, rival al Trofeu Joan Gamper el 15 d’agost

El Boca Juniors, rival al Trofeu Joan Gamper el 15 d’agost

El conjunt ‘xeneize’ disputarà per sisè cop el partit de presentació del FC Barcelona davant la seva afició

La Junta Directiva ha aprovat la celebració de l’edició d’enguany del Trofeu Joan Gamper 2018, que es jugarà el dia 15 d’agost, contra el Club Atlético Boca Juniors. Les entrades estaran a la venda a partir del dia 19 d’aquest juliol.

Com cada any, a les hores prèvies del partit els assistents podran gaudir de la Festa del Gamper Estrella Damm, consistent en tot un seguit d’actuacions musicals i d’activitats lúdiques que se celebraran a l’esplanada de la tribuna del Camp Nou. Així mateix, a la prèvia del partit es farà la presentació oficial de la plantilla 2018/2019.

El precedent més immediat, fa deu anys

El campió argentí va ser el rival blaugrana en el primer Trofeu Joan Gamper de Josep Guardiola com a entrenador del primer equip, en un matx que va remuntar el conjunt blaugrana (1-2) en el temps d’afegit amb gols d’Eto’o i Puyol (92’) i (94’).

Els de ‘La Bombonera’ també van ser rivals del conjunt culer l’any 2003, en un matx decidit als penals (5-3) després d’acabar els 90 minuts amb empat (1-1, gols de Tévez i Gerard). El resultat més espectacular va ser a l’edició del 1984, quan el FC Barcelona va golejar per 9-1 l’equip argentí a les semifinals. A més, també va participar en les edicions de 1977 caient contra el Schalke (0-1) i 1967 contra l’Atlètic de Madrid (0-2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut