Així prepara el Clàssic Coutinho

Així prepara el Clàssic Coutinho

Al vídeo següent, repassem com el crac brasiler –que viurà el seu primer duel contra el Reial Madrid– es llueix als entrenaments. No t’ho perdis!

El Clàssic del proper diumenge (20.45 hores) enfrontarà el FC Barcelona i el Reial Madrid en el duel corresponent a la 36a jornada del campionat. Una Lliga de la qual els culers es van proclamar campions diumenge passat a Riazor, però que ara intentaran tancar-la sense perdre cap partit. Els homes de Valverde volen culminar un campionat pràcticament perfecte i continuar augmentat el rècord de la ratxa d’imbatibilitat.

Però no serà un duel qualsevol.  Aquest matx serà el primer Clàssic per a Philippe Coutinho, que va arribar al mercat d’hivern i no formava part de la plantilla en el partit de la primera volta. El crac brasiler s’enfrontarà per primer cop al Reial Madrid amb la samarreta blaugrana i ho farà, ni més ni menys, que al Camp Nou. Al vídeo següent, repassem com es prepara el ‘14’ culer als entrenaments per a aquest gran duel.

Regats espectaculars, retalls, barrets, gols a l’escaire, llançaments ajustats, tocs d’esperó... Una infinitat de detalls de qualitat de Coutinho als entrenaments blaugrana per ultimar la seva preparació de cara al Clàssic. No et perdis el vídeo i gaudeix amb la màgia del crac brasiler!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut