Valverde: “Abelardo ha revitalitzat l’Alabès”

Valverde: “Abelardo ha revitalitzat l’Alabès”

El tècnic culer ha lloat la bona tasca de l’exblaugrana al conjunt basc, i ha afegit: “Vindran al Camp Nou a intentar guanyar com van fer l’any passat”

Després d’aconseguir l’accés a les semifinals de Copa del Rei eliminant l’Espanyol, torna la Lliga per al FC Barcelona. Els blaugranes reben la visita de l’Alabès en la 21a jornada del campionat domèstic. El tècnic Ernesto Valverde ha destacat en roda de premsa: “L’Alabès està bé, ha fet una gran eliminatòria de Copa contra el València. L’arribada d’Abelardo els ha revitalitzat, han aconseguit molts punts en les últimes jornades i han sortit del descens”.

A més, Valverde ha afegit: “L’Alabès ara llança la pressió més alta. Són un equip valent, i a dalt tenen jugadors de qualitat. S’han refet molt bé i tenen aquest punt en què se senten optimistes. Vindran aquí a intentar guanyar com van fer l’any passat. És un equip amb arguments”. Pel que fa a Munir, ha comentat: “El veig molt bé, marcant gols i sent important”.

Quant a Coutinho, Valverde ha explicat: “Ja va debutar l’altre dia i és possible que sigui titular davant l’Alabès”. “Iniesta i Coutinho són jugadors diferents que poden jugar junts i es poden complementar bé”, ha afegit. “Té un perfil diferent, més de mitjapunta, amb bon xut i un perfil més atacant però que també pot jugar per dins i per fora”.

Valverde també ha valorat el pròxim rival de Copa: “El València és un rival important, que ens obligarà molt i que està fent una gran temporada. Té una gran contra i un gran sistema de joc”. Pel que fa a la situació de l’equip, ha conclòs: “Estem bé i contents, però queda molt”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut