Tot a punt per al sorteig de la Lliga de Campions

Tot a punt per al sorteig de la Lliga de Campions

Consulta tots els detalls previs al sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions i l’entrega de premis, on Messi i Martens estan nominats

La Lliga de Campions 2017/18 promet emocions com en cada edició. La màxima competició europea ha iniciat el seu compte enrere amb la gala d’aquest dijous al Fòrum Grimaldi de Mònaco (18.00 hores). Un acte que comptarà amb la presència del president Josep Maria Bartomeu, el director executiu Òscar Grau, els delegats de Relacions Institucionals amb la UEFA Amador Bernabéu i David Bellver, el director d’Esports Professionals Albert Soler, el mànager esportiu de Futbol Josep Segura i el director de Futbol Raül Sanllehí. L’expedició blaugrana comptarà també amb la presència de Leo Messi i Lieke Martens, ambdós jugadors nominats a millor jugador de l’any de la UEFA.

A banda d’aquests premis, també es coneixeran els guanyadors del distintiu al millor porter, defensa, migcampista i davanter de l’any (on també està nominat Leo Messi) de la Champions League. Un sorteig que definirà els tres rivals del Barça a la fase de grups en el camí cap a la final de la màxima competició europea, i on els d’Ernesto Valverde estaran en el bombo 2 del sorteig. El debut blaugrana a la Champions 2017/18 serà entre el 12 i 13 de setembre, dates fixades per disputar-se la primera jornada.

Enguany, Kíev serà l’amfitriona del duel que definirà el proper guanyador de la Champions League, i agafarà així el testimoni de Cardiff (Gal·les). La final de la 63a edició de la màxima competició europea se celebrarà el 26 de maig del 2018 a l’Olímpic de Kíev.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut