La llista per rebre l’Olympiacos

La llista per rebre l’Olympiacos

Ernesto Valverde que ha patit el contratemps de la lesió de Jordi Alba en l’últim entrenament no podrà comptar tampoc amb els lesionats Arda, Dembélé i Rafinha, i Aleix Vidal i Vermaelen per decisió tècnica

El tècnic Ernesto Valverde ha fet pública la convocatòria aquest dimarts a la tarda per afrontar el partit davant l’Olympiacos al Camp Nou corresponent a la tercera jornada de la fase de grups (20.45 hores, beIN Sports). El ‘Txinguri’ que no pot comptar amb els lesionats ja coneguts d’Arda, Dembélé i Rafinha, tampoc ho podrà fer amb Jordi Alba, que s’ha lesionat aquest dimarts en l’entrenament, Aleix Vidal i Vermaelen per decisió tècnica. D’aquesta manera, Valverde ha decidit convocat als següents 18 jugadors: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A.Iniesta, Suárez, Messi, Cillessen, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Paco Alcácer, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, i Umtiti.

Últim entrenament abans de la visita de l’Olympiacos

Abans que Valverde fes oficial la convocatòria per al FC Barcelona – Olympiacos, el primer equip blaugrana ha dut a terme el darrer entrenament abans del partit. Els d’Ernesto Valverde s’han exercitat al Camp Tito Vilanova, en una sessió en què han participat tots els disponibles del primer equip. Ortolá també s’ha exercitat. En aquesta sessió, Jordi Alba s’ha fet una sobrecàrrega a l’adductor de la cama dreta i serà baixa davant l’Olympiacos. L’evolució en marcarà la disponibilitat.

En l’entrenament, en el qual els primers quinze minuts han estat oberts als mitjans informatius, s’han dut a terme els darrers exercicis tècnics i tàctics per preparar el duel i s’han ultimat els detalls del partit que es jugarà aquets dimecres, al Camp Nou (20.45). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut