La convocatòria per rebre el Vila-real

La convocatòria per rebre el Vila-real

Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista de 18 convocats per afrontar aquest dimecres (20.00 hores) el duel davant el conjunt groguet al Camp Nou

La Lliga no s’atura. Després de l’exigent Clàssic de diumenge passat al Camp Nou (2-2), els culers rebran aquest dimecres el Vila-real també a l’Estadi (20.00 hores), en el matx corresponent a la 34a jornada del campionat. El duel, que es va ajornar per la disputa de la final de Copa el 21 d’abril passat, es jugarà aquest dimecres en una setmana amb doble partit de Lliga, i és que els blaugranes també visitaran el Llevant diumenge (20.45 hores).

Per a aquest matx, Ernesto Valverde no podrà comptar amb el sancionat Sergi Roberto, que va ser expulsat durant el Clàssic, ni amb Umtiti, que és baixa amb molèsties al genoll esquerre. A més han quedat fora per decisió tècnica Denis Suárez i Aleix Vidal. Així doncs, la convocatòria de 18 jugadors és la següent: Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, André Gomes, Yerry Mina i Vermaelen.

Abans, sessió preparatòria

Abans de conèixer la convocatòria i just després de la roda de premsa d’Ernesto Valverde, els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar el duel contra el Vila-real. Una sessió on també ha participat Carles Aleñá, del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut