La llista de convocats per al Clàssic

La llista de convocats per al Clàssic

Ernesto Valverde, en la seva primera convocatòria per a un partit oficial, comptarà amb els següents 18 jugadors per jugar l’anada de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid

Primer partit oficial de la nova temporada i primera convocatòria per a Ernesto Valverde. El tècnic blaugrana s’estrena en un Clàssic, corresponent a l’anada de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid (22 hores), i ho fa amb una llista de 18 futbolistes en què no hi poden ser, per lesió, Rafinha i Vermaelen.

Tampoc en forma part André Gomes, que ha rebut l’alta mèdica després de superar les seves molèsties, però que finalment ha quedat fora per decisió tècnica. Arda Turan, Marlon, Samper, Munir i Douglas són els altres descartats.

Així doncs, la llista de convocats la formen Ter Stegen, Cillessen, Nélson Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Andrés Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, Aleix Vidal i Umtiti.

Un duel d’altura per inaugurar la temporada oficial, amb el partit d’anada del primer títol en joc, que significaria el sisè blaugrana des de la temporada 2009/10.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut