Iniesta, novetat a la llista contra el Sevilla

Iniesta, novetat a la llista contra el Sevilla

El tècnic blaugrana ha donat a conèixer la convocatòria de 18 jugadors per al duel de Lliga al Camp Nou, en què destaca la novetat del capità blaugrana

Tot a punt per al Barça-Sevilla. Després de tres partits consecutius lluny del Camp Nou, els homes d’Ernesto Valverde tornen a l’Estadi per afrontar l’onzena jornada de Lliga davant el conjunt andalús (dissabte, 20.45 hores). El matx arriba tot just abans de l’aturada per seleccions (la darrera de l’any), i tots dos conjunts intentaran aconseguir els tres punts per continuar sumant al campionat lliguer.

Per a aquest partit, el tècnic barcelonista no podrà comptar amb els lesionats Dembélé, Rafinha, Aleix Vidal, Arda, André Gomes i Sergi Roberto, però sí que ha entrat a la convocatòria Andrés Iniesta, que ha rebut l’alta ja recuperat de la seva lesió. Així doncs, la llista de 18 convocats per enfrontar-se al Sevilla és: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Umtiti i Vermaelen.

Darrer entrenament de la setmana

Abans de conèixer la llista de convocats, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en el darrer entrenament de la setmana. A la sessió, durant la qual els homes de Valverde han acabat de preparar el duel de dissabte davant el conjunt sevillista, també hi ha estat present Jokin Ezkieta, porter del Barça B. En lentrenament sha pogut veure Aleix Vidal fent treball específic a lespai de sorra de la Ciutat Esportiva per continuar amb la seva recuperació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut