La convocatòria per visitar l’Eibar

La convocatòria per visitar l’Eibar

Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista per enfrontar-se aquest dissabte (16.15 h) a l’Eibar en la 24a jornada de Lliga

Després d’una setmana sense partit entre setmana, el FC Barcelona torna a tenir un altre enfrontament esportiu en un nova opció per reafirmar el seu liderat a la Lliga. En el duel corresponent a la jornada 24 de la competició domèstica, els d’Ernesto Valverde visitaran Ipurua per enfrontar-se a un dels rivals en millor moment de forma del campionat. Alhora, els barcelonistes tenen a l’abast igualar el rècord de 31 jornades consecutives sense perdre.

Per a aquest partit Ernesto Valverde no podrà comptar amb el lesionat Thomas Vermaelen. A més, per decisió tècnica han quedat fora de la convocatòria Denis Suárez, Paco Alcácer, André Gomes. Així doncs, la llista de 18 convocats la formen: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Coutinho, Paulinho, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, Aleix Vidal, Umtiti i Yerry Mina.

Darrera sessió abans d’Ipurua

Abans de conèixer la llista de convocats, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en el darrer entrenament abans d’enfrontar-se a l’Eibar. A la sessió també hi han participat Aleñá i Ortolá, del Barça B. Els blaugranes viatjaran cap al País Basc aquest vespre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut