El calendari dels aspirants al títol de Lliga

El calendari dels aspirants al títol de Lliga

El mes d’abril serà el jutge de les aspiracions dels quatre candidats a aixecar el trofeu a final de temporada

El FC Barcelona afrontarà la recta final de la Lliga amb 11 punts més que l’Atlètic de Madrid, 15 de marge amb el Reial Madrid i 16 punts d’avantatge amb el València. Els tres equips capdavanters de la classificació segueixen vius en competicions europees i patiran una càrrega de partits similars durant aquest tram de temporada. En aquest aspecte, qui té el calendari més descarregat serà el conjunt de Marcelino, que només haurà d’afrontar els compromisos domèstics.

El Barça visitarà Sevilla i Vigo; l’Atlètic el Bernabéu, Vila-real i Sant Sebastià

Fins a final de temporada, les visites més complicades del calendari blaugrana a la Lliga seran els dos duels contra el Sevilla i la visita a Balaídos. El primer dels duels contra el conjunt de Nervión serà en la jornada 30 de Lliga el proper dissabte 31 de març (20.45 hores, Movistar Partidazo) i el segon, a la final de la Copa al Wanda Metropolitano, el 21 d’abril. A més, els de Valverde viatjaran a Vigo en la jornada 33 i rebran el Reial Madrid al Camp Nou el cap de setmana del 6 i 7 de maig.

D’altra banda, l’Atlètic haurà de visitar el Reial Madrid a la jornada 31 de Lliga, el 8 d’abril, en un duel madrileny apassionant. I també haurà de jugar contra la nova Reial Societat d’Imanol Alguacil –substitut de l’exblaugrana Eusebio, destituït després de la jornada 29. El Reial Madrid haurà de visitar també el Sánchez Pizjuán, el Camp Nou i l’estadi del Vila-Real.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut