Ter Stegen rep l’alta mèdica i entra en la convocatòria contra el Celtic FC

Ter Stegen rep l’alta mèdica i entra en la convocatòria contra el Celtic FC

El porter alemany ha superat les molèsties que arrossegava i s’incorpora en la primera llista de convocats d’aquesta nova edició de la Lliga de Campions

Luis Enrique Martínez ja ha dit els noms dels 18 jugadors que podran disputar el primer partit de la Lliga de Campions 2016/17, contra el Celtic FC al Camp Nou (20.45 hores). Ho ha fet oficial aquest matí, en una llista en què la gran novetat és el porter alemany Marc-André Ter Stegen. I és que l’‘1’ blaugrana s’ha recuperat d'un petit estirament al semimembranós de la cama dreta i estarà disponible per al debut a la màxima competició europea.

La convocatòria contra el Celtic FC, doncs, està formada pels porters Ter Stegen i Jasper Cillessen i pels jugadors de camp Gerard Piqué, Iván Rakitic, Sergio, Arda Turan, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes i Umtiti. Per la seva part, Denis Suárez, Aleix Vidal, Jérémy Mathieu i Jordi Masip queden fora de la convocatòria per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut