Steve Archibald: “L’ambient a Glasgow és molt fort”

Steve Archibald: “L’ambient a Glasgow és molt fort”

L’exdavanter blaugrana ha volgut advertir que “en el futbol pot passar qualsevol cosa”

Steve Archibald, jugador escocès que va militar al FC Barcelona entre el 1984 i el 1987, ha valorat l’enfrontament d’aquest dimecres entre el Celtic de Glasgow i el FC Barcelona. L’exjugador blaugrana ha volgut deixar clar que els homes de Luis Enrique no tindran un partit plàcid, així com ho va ser el primer partit de la fase de grups d’aquesta Lliga de Campions al Camp Nou (7-0). En aquesta línia ha advertit que “l’ambient a Glasgow és molt fort, el camp estarà ple i els jugadors animats”. I ha afegit: “En el futbol pot passar qualsevol cosa”.

Tant és així que Archibald ha volgut recordar la derrota blaugrana per 2-1 al Celtic Park la temporada 2012/13. I és que l’exdavanter blaugrana, que va militar tres temporades al FC Barcelona, ha reconegut que “els jugadors del Celtic sempre surten motivats i això pot causar problemes”.

El Barça, però, arriba a aquesta cinquena jornada com a líder de grup, amb la confiança d’haver golejat amb contundència en el primer enfrontament contra els escocesos al Camp Nou i amb l’esperança d’endur-se una victòria que els confirmi com a primers de grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut