Sergio Busquets té un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret

Sergio Busquets té un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret

El migcampista blaugrana es va lesionar al minut 8 durant el partit contra l’Eibar a Ipurua i l’evolució de la lesió en marcarà la disponibilitat per als propers partits

Després de la lesió soferta aquest diumenge a Ipurua, Sergio Busquets ha passat les proves mèdiques pertinents per saber l’abast exacte de la lesió. El migcampista de Badia va haver de ser retirat amb llitera al minut 8 de partit després d’una entrada d’Escalante al turmell dret. D’aquesta manera, les proves realitzades aquest matí han confirmat que Sergio Busquets té un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret. El jugador és baixa i l’evolució en marcarà la disponibilitat per als propers partits.

27 partits aquesta temporada

El migcampista de badia segueix sent una peça indiscutible per al Barça. I és que per a Luis Enrique és la peça angular que dóna estabilitat a l’equip al mig del camp. Aquesta temporada Sergio ha disputat 27 dels 32 partits que ha jugat el FC Barcelona. Una dada que mostra la importància que té per a l’equip blaugrana. El ‘5’ blaugrana només s’ha perdut dos partits de Lliga en què ha donat una assistència de gol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut