Primera sessió després del Nadal

Primera sessió després del Nadal

El primer equip ha tornat a la feina aquest divendres en un entrenament on encara no s’han incorporat Suárez, Messi, Neymar Jr i Mascherano amb permís del tècnic fins el dia 2 de gener

El FC Barcelona ja es torna a exercitar a la Ciutat Esportiva. Després de les vacances nadalenques, el primer equip s’ha tornat a vestir de curt per realitzar el penúltim entrenament de l’any. El Barça comença a preparar el primer duel del 2017 que serà el dia 5 de gener, la nit de Reis, davant l’Athletic Club a San Mamés, en l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Un partit que donarà el tret de sortida a un calendari exigent.

D’aquesta manera, el tècnic Luis Enrique ha dirigit aquest divendres una sessió amb els jugadors disponibles del primer equip al camp número 2 de la Ciutat Esportiva.  En aquest entrenament, no s’ha pogut veure a Jasper Cillessen, que té una lesió al soli de la cama esquerra i estarà al voltant de dues setmanes de baixa. Tampoc s’han exercitat Suárez, Messi, Neymar Jr i Mascherano que, amb permís el tècnic, s’incorporaran el dia 2 de gener. Qui sí que s’ha pogut veure a la gespa del camp número 2 ha estat Jérémy Mathieu. L’equip es tornarà a entrenar aquest dissabte a la Ciutat Esportiva en el que serà l’últim del 2016. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut