Neymar Jr serà jugador del FC Barcelona fins al juny del 2021

Neymar Jr serà jugador del FC Barcelona fins al juny del 2021

La clàusula de rescissió s’ha fixat en 200 milions en el primer any de contracte, 222 milions en el segon, i 250 milions en els darrers tres anys de contracte

El FC Barcelona i el jugador Neymar Jr. han signat avui la renovació del contracte del futbolista per a les pròximes cinc temporades, fins al 30 de juny del 2021.

La clàusula de rescissió s’ha fixat en 200 milions en el primer any de contracte, 222 milions en el segon, i 250 milions en els darrers tres anys de contracte.

El pròxim 15 de juliol, a Barcelona, abans de la seva incorporació a la selecció del Brasil per disputar els Jocs Olímpics, es farà un acte protocol·lari per celebrar aquest acord.

Tres temporades, 85 gols i vuit títols

Neymar Jr va arribar al FC Barcelona procedent del Santos brasiler, equip amb el que es va enfrontar al conjunt blaugrana a la final del Mundial de Clubs del 2011 i que el Barça va guanyar per 4 a 0. Des de la seva arribada al club, Neymar s’ha consolidat com un dels millors futbolistes del món gràcies a la seva qualitat tècnica. De fet, el brasiler va quedar en tercera posició a la classificació de la darrera Pilota d’Or, que va guanyar Leo Messi.

El davanter ha tancat la seva tercera temporada al FC Barcelona amb unes xifres brillants. Aquesta campanya Neymar Jr ha jugat un total de 41 partits (4.654 minuts) en totes les competicions i ha estat el segon jugador amb més presència al camp només superat per Luis Suárez. El brasiler, que amb l’uruguaià i amb Leo Messi forma el trident més letal del món, ha fet 31 gols que han estat cabdals per tancar una temporada amb quatre títols.

En total, Neymar Jr ha marcat 85 gols en els 141 partits jugats aquests tres últims cursos. En el primer exercici com a blaugrana va fer 15 dianes en 41 duels i la temporada 2014/15 va fer els seus millors registres: 39 dianes en 51 partits. 

Amb el Barça, Neymar Jr ho ha guanyat tot: 2 Lligues, 2 Copes del Rei, 1 Lliga de Campions, 1 Supercopa d’Europa, 1 Supercopa d’Espanya i 1 Mundial de Clubs. A més, ha estat decisiu en molts dels darrers èxits de l’equip. Va fer el tercer i definitiu gol a la final de la Lliga de Campions de la temporada passada contra la Juventus i, més recentment, també va marcar el 2 a 0 a la final de la Copa del Rei contra el Sevilla. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut