Luis Enrique:

Luis Enrique: "Trobarem un Màlaga amb molta confiança"

El tècnic asturià ha destacat el bon estat de forma del club andalús, que arriba en el seu millor moment de la temporada

El FC Barcelona s'enfrontarà dissabte al Màlaga al Camp Nou (16.15 h) en el duel corresponent a la jornada 12 de Lliga. El tècnic blaugrana, Luis Enrique Martínez, ha assegurat sobre el rival andalús que els blaugranes es trobaran “el millor Màlaga d'aquesta temporada, amb la millor ratxa des que va començar la Lliga, així que estaran plens de confiança". A més, ha afegit que l'equip de Juande Ramos "no tindrà res a veure amb el Màlaga d'altres anys, i és un equip que no necessita gaires ocasions per generar perill".

Repassa les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

  • "Aquest equip de Juande Ramos no té res a veure amb el Màlaga d'altres anys. És un equip que no necessita gaires ocasions per generar perill".
  • "Ens trobem el Màlaga amb la seva millor ratxa des de l'inici de la Lliga, l'equip estarà ple de confiança".
  • "Esperem les mateixes característiques que la majoria d'equips que vénen al Camp Nou: més replegats i sense pressionar gaire amunt. A més, amb la possibilitat de generar perill amb transicions i contres".
  • "Els partits postseleccions són així, entrenant pocs dies amb el grup sencer, així que caldrà parar molta atenció. Els lesionats? El fet de recuperar jugadors és molt important, i més després d'aquesta mala ratxa de perdre jugadors importants i molt seguits. Tots els jugadors que recuperem són recuperacions positives i favorables per a l'equip, apugen el nostre rendiment".
  • "Per a la majoria de jugadors no hi ha hagut aturada, han continuat competint amb la selecció, amb la majoria de partits sent oficials. Per als que ens quedem està bé, serveix per aturar-se una mica i veure-ho tot en perspectiva".
  • "M'imagino Messi molts anys al Barça. Seria bonic que acabés la seva carrera en aquest equip. És el millor jugador de la història, de tots els temps. Hi ha tanta diferència respecte als altres que dubtar és fins i tot irrisori".
  • "Iniesta m'interessa que es recuperi al més aviat possible, però no cal posar-hi pressa. Cal veure l'evolució i, quan arribi, arribarà".
  • "El nostre calendari no ha estat fàcil, amb sortides molt difícils, però això no vol dir res en una competició com la nostra. Amb un calendari tan carregat, no podem treure conclusions perquè queda moltíssim".
  • "És una gran oportunitat per a Paco Alcácer, demà serà titular. Però el seu objectiu no és només marcar gols, sinó que l'equip guanyi, i segur que farà un gran partit".
  • "Neymar Jr està preparat per jugar, s’ha entrenat amb tots perfectament, està totalment acostumat a aquestes situacions".
  • "Rakuten? És un acord molt positiu, a l'altura del que significa aquest Club. És una gran notícia per a tots els culers".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut