Luis Enrique: “Haurem de guanyar les batalles en totes les línies”

Luis Enrique: “Haurem de guanyar les batalles en totes les línies”

El tècnic asturià ha destacat el gran inici de temporada i el bon joc del Sevilla de Sampaoli

El FC Barcelona s’enfrontarà diumenge al Sevilla FC en l’11a jornada de Lliga. Els culers visiten el Sánchez Pizjuán, estadi on ja van vèncer a l’anada de la Supercopa d’Espanya, amb la intenció de tornar a guanyar el conjunt de Sampaoli. Luis Enrique Martínez ha destacat: “Serà un partit molt difícil, el Sevilla està en les posicions capdavanteres per mèrits propis. Per vèncer haurem de guanyar les batalles en totes les línies del camp”.

Repassa les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

  • “El Sevilla ha tingut un inici de temporada espectacular, amb bon futbol i sent ​​molt forts a casa. Si estan als primers llocs de la classificació és per mèrits propis. Serà un partit difícil davant un rival molt complicat”.
  • “Al Sevilla hi ha molta gent que pot jugar per dins: Nasri, Vitolo, Franco Vázquez... Però també tenen arribada per les bandes amb els laterals. Haurem de guanyar les batalles en totes les línies del camp”.
  • "L’equip andalús està tenint l’evolució pròpia d’equip amb nou entrenador, amb el temps necessari que necessiten els entrenadors per anar gestionant el seu equip”.
  • “Cal guanyar tots els partits, independentment del resultat amb què vinguis. S’ha de guanyar i continuar competint. Serà un partit molt entretingut i amb dificultat màxima”.
  • “El Sevilla és un club que cada any canvia molts jugadors, i aquest any, també l’entrenador. I no només segueix en la bona línia de resultats, sinó que l’estan millorant. Pel que han demostrat fins ara, el Sevilla podria estar en la pugna pel títol de Lliga”.
  • “Elogio públicament Sergio Busquets pel seu comportament i actitud. És un jugador bàsic, i estic molt content amb ell. Els meus jugadors no són màquines, poden passar bons i mals moments. No s’han d’exagerar les crítiques”.
  • “El procés dels jugadors lesionats el marca el mateix jugador i els Serveis Mèdics. Som els que som”.
  • “El partit que vam guanyar a la Supercopa és una referència, tot i que ells han anat canviant el joc al llarg de la temporada. Hi ha patrons que ens serveixen, però no serà determinant”.
  • “Volem arribar al tram definitiu amb la disposició clara i real de poder guanyar tots els títols”.
  • Preparem tots els partits amb la mateixa idea, independentment de si juguem a casa o fora. Que no ens generin ocasions i tenir la superioritat a través de la possessió de la pilota”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut