Lucas Digne: “És un projecte esportiu enorme i respondré a la confiança del Barça”

Lucas Digne: “És un projecte esportiu enorme i respondré a la confiança del Barça”

“Vaig molt a l’atac i també sóc conscient que un lateral modern ha de defensar”, ha reconegut el jugador esquerrà en la seva presentació com a blaugrana

“Jugar al Barça és un gran honor, és el millor club del món i aquest és el principi d’una gran aventura”. “Respondré a la confiança del Club”. Aquesta ha estat la primera afirmació de Lucas Digne en una roda de premsa de presentació en què l’internacional francès ha assegurat que al Barça busca estabilitat “en el lloc perfecte per estar-hi molt temps”. “És un projecte esportiu enorme i vull millorar per arribar al màxim de les meves possibilitats”, ha afegit.

Acompanyat per Albert Soler, Jordi Mestre i Robert Fernández, el defensa ha explicat que va rebre notícies del Barça al principi de l’Eurocopa i que no va dubtar a acceptar la proposta. “Vaig percebre molt d’interès de Robert”, ha dit. En aquest sentit, el secretari tècnic ha destacat: “Ens hem decidit per ell perquè pensem que tindrà una adaptació ràpida a l’equip i que serà un bon jugador”. El vicepresident Jordi Mestre ha agraït a Digne l’esforç per realitzar la presentació aquest dijous “després de ser intervingut (per unes antigues fractures nasals) i d’interrompre les seves vacances”.
“Tinc un estil de joc que correspon al Barça”
Al vestidor del Barça, Digne hi trobarà els compatriotes Mathieu i Umtiti –serà presentat demà divendres–, als quals va consultar com era el Club blaugrana. Amb Umtiti, Digne ha compartit experiències en les categories inferiors de la selecció i també a l’absoluta: “Al principi tindré més afinitat amb Umtiti però aviat aprendré castellà i això em permetrà integrar-me més”.

Preguntat pels seu estil de joc, el mateix jugador s’ha definit com un lateral amb profunditat. “Vaig molt a l’atac i també sóc conscient que un lateral modern ha de defensar”. “És un estil que correspon al Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut