Leo Messi iguala els 26 gols de falta de Koeman

Leo Messi iguala els 26 gols de falta de Koeman

El crac argentí va decidir l’eliminatòria davant l’Athletic amb un llançament de falta magistral i és el tercer que marca de manera consecutiva a l’inici d’any

No hi ha ningú que pugui aturar Leo Messi. És incommensurable i no es cansa d’acumular tots els rècords possibles. El crac argentí va tornar a marcar de falta directa per tercer partit consecutiu, amb una autèntica obra mestra que va servir per classificar el Barça per als quarts de final (3-1). Aquest va ser el seu 26è gol de falta amb el FC Barcelona i atrapa una llegenda com Ronald Koeman com a màxim golejador del Club en aquesta faceta. El ‘10’ s’ha convertit en un autèntic especialista en els llançaments de falta i teledirigeix la pilota allà on es proposa. Dos gols seus han estat clau per superar una eliminatòria que ens ha deixat les dades següents:

  • Messi iguala els 26 gols de falta de Koeman. El crac argentí va marcar el seu tercer gol de falta de manera consecutiva per primer cop a la seva carrera i va igualar la llegenda holandesa com a màxim golejador de faltes del Club. D’aquestes 26 dianes, quatre han estat a Iraizoz, que és el porter més batut per Messi en aquesta faceta golejadora.
  • El trident supera el tricententari de gols. Suárez, Neymar Jr i Messi van marcar tots tres davant l’Athletic Club per arribar a la xifra estratosfèrica de 302 gols des que juguen junts. 
  • Suárez es posa a 100. El depredador uruguaià va arribar al centenari de gols blaugrana amb un golàs de voleia. Suárez els ha repartit entre totes les competicions: 68 a la Lliga, 17 a la Lliga de Campions, 8 a la Copa del Rei, 5 al Mundial de Clubs, 1 a la Supercopa d’Europa i 1 a la Supercopa d’Espanya. El ‘9’ blaugrana només ha necessitat 120 partits per assolir aquesta xifra golejadora i supera els registres de Kluivert -202-, Messi -188- i Stóitxkov -186-.
  • Neymar Jr trenca la ratxa. El crac brasiler va tornar a marcar amb el Barça després de 1.023 minuts sense fer-ho. L’11’ blaugrana, però, ha destacat aquesta temporada per ser el màxim assistent de l’equip.
  • Setena temporada consecutiva assolint els quarts de final de la Copa. Els blaugranes no aconseguien la classificació per a aquesta ronda de la competició tants anys seguits des de la ratxa de 1951-1960, quan van enllaçar deu temporades seguides.
  • Novena eliminatòria consecutiva eliminant l’Athletic. Els blaugranes són el botxí del conjunt basc a la Copa del Rei i han superat totes les eliminatòries contra ells des del 1960.
  • 15è partit consecutiu guanyat al Camp Nou a la Copa. Des de les semifinals de la temporada 2012/13 els blaugranes encadenen més de tres temporades invictes a l’Estadi en partit de la Copa del Rei.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut