Gerard Piqué: “El més important és tornar a ser reconeixibles”

Gerard Piqué: “El més important és tornar a ser reconeixibles”

“Seguim vius a les tres competicions i a la Lliga de Campions no tinc cap dubte que competirem fins al final”, ha assegurat el central blaugrana durant un acte

Gerard Piqué ha repassat el moment actual del FC Barcelona durant un acte en una pista de pàdel en què també ha participat l’excapità del Barça, Carles Puyol, i el nº 1 del rànquing World Padel Tour, Fernando Belasteguin. Després dels diferents actes, Piqué ha parlat davant els mitjans informatius i ha explicat que “el més important és tornar a ser reconeixibles” en la manera de jugar. “Intentarem buscar solucions per donar-li la volta”, ha destacat.

L’equip és conscient que no està en el seu millor moment de forma, però el més important és que l'equip va ser “capaç de treure els tres punts davant el Leganés” en un partit que s’estava complicant. En aquest sentit, el ‘3’ del Barça ha afirmat que “som capaços de tornar a fer el futbol que sabem fer, perquè d’aquesta manera hem aconseguit molts èxits”. “Nosaltres som els primers interessats en jugar bé, tenir la pilota i gaudir”, ha argumentat.

"No tinc cap dubte que competirem fins al final a la Lliga de Campions"

El defensa ha destacat que el Barça “segueix viu en les tres competicions i a la Lliga de Campions, tot i saber que ho tenim difícil, no tinc cap dubte que competirem fins al final”, ha asseverat el central blaugrana. Piqué també s’ha referit al rèdit que encara té l’equip i sobretot, Luis Enrique, de qui ha dit que l’equip “ha guanyat 8 títols de 10 possibles amb ell com a tècnic”.

Sobre la situació de la Lliga, el ‘3’ culer ha explicat que “al vestidor sentim que tenim opcions de lluitar-la fins al final”. “Tenim la confiança per fer-ho i més que guanyar partits, que també, la clau de tot és recuperar el nostre joc i no tingueu cap dubte que els jugadors i l’entrenador estem tots concentrats al 100% per intentar millorar”.Finalment, Piqué ha reconegut que tot i la situació “l’equip ha guanyat una Supercopa d’Espanya aquest estiu, està classificat per a una nova final de la Copa i tots junts hem aconseguit grans victòries en aquests últims anys”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut