El repte de tornar a assaltar el Pizjuán

El repte de tornar a assaltar el Pizjuán

El Sevilla, rival del Barça aquest diumenge, ha guanyat tots els partits com a local entre la Lliga i la Champions i només ha perdut davant els blaugranes a la Supercopa d’Espanya

El Barça visita aquest diumenge el sempre difícil estadi Ramon Sánchez Pizjuán (20.45 hores). Un estadi que aquesta temporada és un fortí. I és que el Sevilla compta tots els seus partits per victòries entre la Lliga i la Lliga de Campions. En total són set triomfs, i és l’únic equip de la Primera Divisió que es manté invicte com a local amb cinc victòries consecutives. Les seves bones dades a casa el situen en la quarta posició a la classificació. El conjunt dirigit per Sampaoli ha superat l’Espanyol (6-4), el Las Palmas (2-1), el Betis (1-0), l’Alabès (2-1) i l’Atlètic de Madrid (1-0) a la Lliga i l’Olympique de Lió (1-0) i el Dinamo de Zagreb (4-0) a la Lliga de Campions.

Tot i aquests bons números com a local, el cert és que només hi ha un equip que ha estat capaç d’assaltar el Sánchez Pizjuán aquesta temporada. I aquest equip és el FC Barcelona. Els de Luis Enrique es van imposar en el primer duel oficial del curs a l’anada de la Supercopa d’Espanya. Aleshores, el Barça va guanyar per 0-2 gràcies als gols de Suárez i Munir. De fet, l’equip de Luis Enrique ha guanyat els últims quatre enfrontaments de manera consecutiva davant el Sevilla. Després de guanyar 2-1 al Camp Nou en el partit de Lliga de la segona volta el curs passat, els blaugranes van conquerir la Copa del Rei per 2-0 al Calderón a la final. Enguany, a part del triomf al Pizjuán també van tornar a superar l’equip de Sampaoli al Camp Nou per 3-0 a la tornada de la Supercopa. Un balanç de quatre victòries amb nou gols a favor i un en contra.

Tot i això, també cal destacar que per a Luis Enrique és un repte guanyar a l’estadi andalús. I és que des que és entrenador del FC Barcelona no hi ha pogut guanyar en partit de Lliga. El curs 2014/15 el matx va acabar en empat (2-2), mentre que l’any passat els culers hi van caure per 2-1. Aquell partit que va servir com a punt d’inflexió, ja que l’equip va assolir la millor ratxa del Club i també en l'àmbit estatal després d’estar 39 partits imbatut. D’aquesta manera, el Barça vol tornar a assaltar el Pizjuán en Lliga després de dos anys i vol continuar sent el botxí del Sevilla aquesta temporada al seu estadi, abans d’afrontar una nova aturada a la Lliga pels compromisos internacionals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut