Victòries del City i el Celtic i derrota del Borussia Mönchengladbach

Dos dels rivals del Barça a la Champions aconsegueixen el triomf i només perd el seu partit l’equip alemany

El Celtic de Glasgow es manté líder invicte a la Premiership escocesa després d’imposar-se per la mínima a domicili al Kilmarnock (0-1). D’aquesta manera, el rival del FC Barcelona de dimecres en partit de Lliga de Campions continua encapçalant la classificació de la lliga escocesa amb 11 victòries i només un empat (34 punts).

Cinc dies abans de rebre la visita del Barça al Celtic Park en el duel de la cinquena jornada de la fase de grups de la Champions, l’equip de Brendan Rodgers ha sumat tres punts més en la 12a jornada de la Premiership. Un solitari gol d’Armstrong a prop del descans ha estat suficient per assolir un nou triomf. A la segona part ha sabut administrar el mínim avantatge per acabar imposant-se en el partit avançat de la jornada a Escòcia.

L’exblagrana Touré, bigolejador

L’equip de Guardiola ha aconseguit una victòria al camp del Crystal Palace per 1-2. L’autor dels dos gols del City ha estat l’exblaugrana Yaya Touré. El migcampista ha fet el primer gol a la primera meitat, després de rebre una bona passada del també exculer Nolito. El City s’ha pogut emportar els tres punts, tot i que durant bona part del segon temps l’equip ‘citizen’ empatava davant del Palace. Gairebé a les acaballes del matx, el mateix Touré ha tornat a marcar i ha donat la victòria al conjunt de Guardiola. Aquest triomf serveix perquè el City escali posicions a la classificació i se situï segon empatat a punts amb el Liverpool.

Per la seva banda, el Borussia Mönchengladbach ha perdut per 1-2 el duel que ha disputat aquest dissabte davant del Köln. Els alemanys han rebut una diana al minut 91 que ha significat una derrota inesperada per als homes d’André Schubert. El Mönchengladbach està situat a la dotzena posició de la taula a l’espera de retrobar el camí de la victòria.