Denis Suárez: “Qui es faci amo de la pilota tindrà més opcions”

Denis Suárez: “Qui es faci amo de la pilota tindrà més opcions”

El gallec, que recorda amb estima el seu any a Sevilla, creu que “el Sánchez Pizjuán és un dels estadis més complicats de la Lliga”

Denis Suárez visitarà aquest diumenge amb el Barça el Ramón Sánchez Pizjuán, on va jugar durant una temporada en el que va ser el seu primer any professional. El gallec recorda amb estima el seu pas pel Sevilla: “Encara queden companys amb els quals vaig compartir un gran any, i per això serà especial tornar-hi”. Tot i així, només té una idea al cap: guanyar. Així ho ha explicat en una entrevista a l'Hora B de BarçaTV. El Barça jugarà contra un Sevilla “que ha canviat molt”. “No té res a veure amb l’equip d’Emery; amb Sampaoli surten molt forts els 10-15 minuts inicials”, adverteix el migcampista blaugrana.

El ‘6’ del Barça recorda que el Sevilla encara no ha perdut ni a Europa ni en Lliga al seu estadi: “És un dels camps més complicats de la Lliga”. De fet, el Barça és l’únic equip que ha sortit victoriós de Sánchez Pizjuán aquest curs, en el duel d’anada de la Supercopa d’Espanya. Ara, per Denis, “és un equip més madur pel pas de les jornades”. La clau del partit, segons el gallec, serà la pilota: “A tots dos equips ens agrada tenir la possessió i dur el pes del partit. Qui es faci amo de la pilota tindrà més opcions de guanyar”.

"El Ramón Sánchez Pizjuán és un dels camps més complicats de la Lliga"

Abans d’anar a Sevilla, i quan ja s’han disputat deu jornades de Lliga, Denis qualifica de “molt bo” el seu inici de temporada: “Forma part del meu aprenentatge al Barça, i he tingut la sort de participar en tots els partits de Lliga menys en un”. El migcampista reconeix que, tot i actuar en diverses posicions, on se sent més còmode és “per dins”. Per últim, diu que se sent “de la casa” tot i haver estat només un any al filial: “Des que vaig arribar al Barça tothom m’ha tractat com un jugador de la casa, i així em sento. És on sempre he volgut estar, ho estic gaudint molt i espero estar-hi molts anys”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut